Jdi na obsah Jdi na menu
 


nokia 5140i

1. 5. 2007

                                              NOKIA 5140i

Nokia 5140i se vyznačuje neuvěřitelnou odolností, a tedy je vhodný pro aktivity ve volném čase, kdy oceníte jeho užitečné funkce v mnoha sportovních odvětvích.Aplikaci Fitness Coach využijete při plánování aktivit a zaznamenávání sportovních výkonů i pro informování přátel a kamarádů ze sportovního oddílu o dosažených výsledcích.
Nokia 5140i obsahuje sportovní motivy zahrnují tapety, animované spořiče displeje a vyzváněcí tóny MP3 se sportovní tématikou. Při komunikaci věnované sportu oceníte i další funkce, jako např. Push to talk, světelné zprávy a posílání zvukových zpráv Nokia Xpress.

Vybavení produktu:

Nokia 5140i
GPRS třídy 10 (4+1/3+2 slot), SMS, MMS, EMail, Instant Messaging, IrDA, integrovaný fotoaparát VGA s rozlišením 640x480 bodů a možností natáčet video, Push to talk (VoIP service), Stereo FM radio, Java MIDP 2.0, WAP 2.0, T9, EDGE, xHTML prohlížeč, Pop-Port interface, Digital compass, uživatelská paměť 3,5 MB, polyfonní vyzvánění 24, vyzváněcí tóny MP3, vestavěné handsfree, hlasové ovládání, záznamník hovoru, budík, upomínky, kalendář, úkolovník, diktafon, kalkulačka, stopky, hry, vlastní melodie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář