Jdi na obsah Jdi na menu
 


nokia 6021

1. 5. 2007

 

Nokia 6021

Nokia 6021 vám umožní zůstat ve spojení s lidmi, kteří jsou pro vás důležití ať už v zaměstnání, nebo v soukromém životě. K tomu vám poslouží funkce Push to talk, elektronická pošta, multimediální zprávy, Chat a spojení třípásmovým telefonem.
Udržujte si přehled o svém denním programu pomocí místní a vzdálené synchronizace dat prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth, USB a Nokia PC Suite,který telefon Nokia 6021 vlastní. Uchovejte si styl s nadčasovým designem Nokia, barevným displejem s vysokým rozlišením a snadno ovladatelnou klávesnicí.

Vybavení produktu:

Nokia 6021
GPRS třídy 10 (4+1/3+2 slot), SMS, MMS, EMail, Instant Messaging, IrDA, Bluetooth, EDGE, Push to talk, Java MIDP 2.0, WAP 2.0, xHTML prohlížeč, SyncML, vestavěné handsfree, Pop-Port interface, polyfonní vyzvánění 16, uživatelská paměť 3,1 MB, záznamník hovoru, budík, upomínky, kalendář, úkolovník, diktafon, kalkulačka, stopky, hry, převodník měn nebo jednotek, vlastní melodie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dotaz

(Executive Producer, 15. 3. 2009 21:48)

Vlastnil jsem telefon Nokia 6021, prozatim bych nemenil. Mam dotaz ohledne polyfonich vyzvaneni, jimiz je telefon vybaven.
Pouzival jsem jednu pro me dost zasadni. Rad bych si ji stahnul (pripadne i jinou modifikaci, nebot se jednalo o melodii svetozname skladby) i do sveho noveho telefonu, nanestesti vsak neznam nazev. Nelze nekde zjistit jakymi melodiemi je telefon vybaven? Dekuji