Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nokia 6060

1. 5. 2007

Nokia 6060

Získáváte víc, než jste si koupili – v telefonu Nokia 6060, elegantním a plném života, dostáváte prvotřídní doplněk, který vás však rozhodně finančně nevyčerpá. Uživatelsky příjemné provedení a mnoho funkcí – Expense Manager, multimediální zprávy, elektronická pošta a ještě mnohem víc – vám umožňuje mít věci pod kontrolou a zůstat ve styku s přáteli i rodinou mnohem snadněji než dříve.
Nokia 6060 je velice úspěšný telefon. Designem se snaží oslovit zákazníky toužící po véčku jihokorejské produkce nebo od Motoroly. Těm konkuruje slušnou cenou a také výbavou, kterou se právě levná asijská véčka příliš chlubit nemohou.
Nokia 6060 má hlasité handsfree, Javu MIDP 2.0, XHTML a Wap prohlížeč, hlasové ovládání, vytáčení a také hlasový zápisník. Plnohodnotný kalendář je dnes již samozřejmostí, Nokia pak k němu přidala aplikaci, v které lze ukládat a kontrolovat všechny finanční výdaje.

Vybavení produktu:

Nokia 6060
GPRS třídy 6 (3+1/2+2 slot), SMS, MMS, EMail, Instant Messaging, Java MIDP 2.0, WAP 2.0, T9, prohlížeč XHTML, vestavěné handsfree, uživatelská paměť 3 MB, polyfonní vyzvánění 16, vyzváněcí tóny MP3, hlasové ovládání, záznamník hovoru, budík, upomínky, kalendář, úkolovník, kalkulačka, stopky, hry, vlastní melodie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář