Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nokia 6101

1. 5. 2007

Nokia 6101

Nokia 6101 užijte si každou chvilku. Neodkládejte to – je čas na hru.Zaznamenejte hlasovou zprávu – nový intuitivní systém posílání audiozpráv Nokia Xpress vám to výrazně usnadní. Pak už jen stačí ji rozeslat všem přátelům. Okamžitý kontakt. Dva pohledy, dvojnásobný počet možností,to je Nokia 6101.Vnější displej lze využít jako hledáček a můžete si tedy vyfotografovat sami sebe nebo sebe s přáteli. Vnitřní displej je určen pro „normální“ fotografování. Okamžité vzpomínky. Mluvit s jedním přítelem lze stejně snadno jako se všemi.
Nokia 6101 má funkci Push to talk,která vám umožňuje hovořit s jedním uživatelem stejně snadno jako se skupinou uživatelů - stačí jen stisknout tlačítko. Stiskněte tlačítko jednou a okamžitě vás všichni uslyší. Jakmile tlačítko uvolníte, uslyšíte ostatní.

Vybavení produktu:

Nokia 6101
GPRS třídy 10 (4+1/3+2 slot), SMS, MMS, Email, Instant Messaging, EDGE, HSCSD, IrDA, vestavěný VGA fotoaparát s rozlišením až 640x480 pixels a možností natáčet video, Push-to-talk service, FM radio, Java MIDP 2.0, SyncML, xHTML prohlížeč, USB port via Pop-Port, vestavěné handsfree, uživatelská paměť 3,5 MB, polyfonní vyzvánění 24, MP3, hlasové ovládání, záznamník hovoru, budík, upomínky, kalendář, úkolovník, diktafon, kalkulačka, stopky, hry, vlastní melodie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hezkej mobil

(Hezkej mobil, 15. 1. 2008 14:56)

Hm hezkej takovej chci mít:-) prziznejte ze je krasnej ze to svět nevidel