Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nokia 6280

1. 5. 2007

Nokia 6280

Vysunutím spodní části telefonu Nokia 6280 získáte přístup k výkonným multimediálním funkcím a funkcím pro fotografování, které se skrývají pod elegantními a moderními tvary.
S telefonem Nokia 6280 se můžete podívat, co dělají vaši kamarádi anebo přítelkyně či přítel. Dva digitální fotoaparáty a barevný displej s vysokým rozlišením vám umožňují spatřit váš protějšek při videohovorech i za pohybu.Zachyťte, co vás zajímá, a předveďte fotografie či videosekvence. Můžete k tomu využít režim pro zobrazení na šířku, displej s 262 144 barvami, dvoumegapixelovou kameru, 8x digitální zoom a vestavěný blesk.
Nokia 6280 je rovněž vybaven funkcí, která umožňuje předvádět a sledovat videosekvence i v průběhu telefonování. Telefon posílá a přijímá elektronickou poštu a ukáže i připojené přílohy na barevném displeji s vysokým rozlišením s 262 144 barvami.Pokud potřebujete přenést soubory z jednoho přístroje do druhého, telefon Nokia 6280 je k tomuto účelu vybaven skutečně univerzálně technologií Bluetooth, infračerveným rozhraním, rozhraním Pop-Port™, USB (s podporou funkce plug-and-play) a možností provozu v sítích GPRS/EDGE.

Vybavení produktu:

Nokia 6280
GPRS třídy 10 (4+1/3+2 slot), EDGE třídy 10 (4+1/3+2 slot), WCDMA UMTS, 3G (384 kbps), SMS, MMS, EMail, Instant Messaging, IrDA, vestavěný fotoaparát 2 MP s rozlišením až 1600x1200 pixels a možností natáčet video, Bluetooth, Push-to-talk service, Java MIDP 2.0, WAP 2.0, Stereo FM radio, Hudební přehrávač se stereozvukem, USB port, Pop-Port, SyncML, Podpora paměťových karet MiniSD, Funkce pro obousměrné videohovory, při nichž uživatelé mohou komunikovat tváří v tvář, přehrávání souborů MP3, Prohlížení xHTML prostřednictvím protokolu TCP/IP, Přehrávání stahovaného videa v reálném čase 3GPP, MP3 (WMA/AAC) vyzvánění, uživatelská paměť 64 MB, polyfonní vyzvánění 64, Video vyzváněcí tóny, budík, upomínky, kalendář, úkolovník, kalkulačka, hry, vlastní melodie.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář